MÅNEDENS KAMPANJE: JUNI

Hver måned kårer vi månedens kampanje. Vinneren av månedens kampanje går til en annonsør som tenker nytenkende og kreativt rundt hvordan de kan fremme sitt budskap.

Månedens kampanje går til...

01. juli 2024
Written by Margrete Johansen

EIENDOMSMEGLER 1 SR-EIENDOM


EiendomsMegler1 har produsert en serie med tre filmer som treffende illustrerer de "gale" tankene man kan få når man skal selge bolig. Disse filmene, fylt med humor og godt håndverk, fanger essensen av det å bli "boligkoko". Kampanjene er både underholdende og engasjerende, og tiltrekker seg publikums fulle oppmerksomhet.

 

CAPAs begrunnelse

Gjennom disse tre filmene viser EiendomsMegler1 på en humoristisk måte hvor stressende det kan være å selge en bolig, og hvor "koko" man kan bli av alt stresset. Filmene er relaterbare for alle og enhver. Med godt håndverk og en solid dose humor fanger de publikums oppmerksomhet. Dette er en kampanje publikum sent vil glemme.

Kommentar fra EiendomsMegler 1

"Først og fremst er det utrolig kjekt at "boligkoko" som kommunikasjonskonsept treffer publikum. Filmene bygger opp under ulike situasjoner en boligselger kan kjenne seg igjen i, vist på en humoristisk måte.
Boligkoko  [bo:`li ko`ko] "boligkoko er en forbigående psykisk og fysisk tilstand av lett galskap og redusert evne til å fungere i hverdagen. Og rammer mennesker i alle aldre når de selger boligen sin.

Vi i EiendomsMegler 1 møter tilfeller av boligkoko hver eneste dag og er svært takknemlig for tilliten vi får til å forvalte noen av de største verdiene kundene våre sitter på.

Eiendomsmegler-bransjen har i lang tid vært preget av et litt introvert perspektiv, der man gjerne trekker frem egne meglere med pene smil som viser høye salgssummer. Det blir fort litt generisk. 
Sammen med reklamebyrået, Morgenstern, har vi utarbeidet et konsept som differensierer oss og som viser at vi forstår målgruppen. Alle som har solgt bolig vet at man kan bli litt gal når det står på. Det er store summer involvert, det er mangfoldige pynteputer- og stylingsdiskusjoner, listesnekring i siste liten, og "galskap-under-salg-øyeblikk" - en slags diagnose som vi gav navnet boligkoko.

EiendomsMegler 1 kurerer boligkoko.
Vi har opparbeidet oss nok erfaring til å hjelpe deg å unngå å bli boligkoko. EiendomsMegler 1 vet hvilke grep som skal til for at boligsalget går så smidig, vellykket og trygt som mulig.
Vi loser deg trygt gjennom hele prosessen, og hjelper deg med de valgene som gjør at du får best pris for boligen din."

Katrine Seim Andersen
Markedssjef nybygg
EiendomsMegler 1 SR-Eiendom AS

 

 

 

Filmene er laget av:

Reklamebyrå / Morgenstern

Subscribe to keep updated