MÅNEDENS KAMPANJE: FEBRUAR

Hver måned kårer vi månedens kampanje. Vinneren av månedens kampanje går til en annonsør som tenker nytenkende og kreativt rundt hvordan de kan fremme sitt budskap.

Månedens kampanje for Februar går til....

29. February 2024
Written by Margrete Johansen

Askim og Spydeberg Sparebank

Askim og Spydeberg Sparebank tar oss, bokstavelig talt, med på opp og nedturer i et møte med banken. Filmen spiller på humor, og tar for seg et scenario som egentlig er ganske gjenkjennelig for alle som har opplevd livets opp- og nedturer. Og besøk på fornøyelsespark. 

Denne reklamefilmen vises på ODEON Ski.

CAPAs begrunnelse 

Askim og Spydeberg er en lokal sparebank som er opptatt av å være tilgjengelig for sine kunder i alle livsfaser. Gjennom reklamefilmen får de virkelig vist dette frem med en god dose humor.  Resultatet blir en film som mange kan kjenne seg igjen i og ikke minst en film man husker!  

Kommentar fra Askim og Spydeberg Sparebank

"Vi hadde et ønske om å vise reklamefilmen vår på kino, da vi på denne måten har den fulle oppmerksomheten til et stort og konsentrert publikum – en unik mulighet til å fange seernes oppmerksomhet uten distraksjoner. Vi har forsøkt å lage en annerledes og morsom film, og ved å vise den på et stort lerret og med kraftig lyd håper vi den skiller seg ut i mengden av budskap og gjør merkevaren vår minneverdig."

Line Hagen,
Digital Markedsansvarlig
Askim og Spydeberg Sparebank

 

Subscribe to keep updated