MÅNEDENS EVENT: APRIL

Hver måned velger vi ut et event vi har gjennomført, og har lyst til å fremheve. Her kan du finne inspirasjon og bilder, til hvordan du kan kle kinoen opp til ditt event. 

Månedens event er... 

06. mai 2024
Written by Margrete Johansen

Kundedag på ODEON Stavanger

Onsdag 24. april inviterte CAPA til kundedag på ODEON Stavanger, med eksklusiv førvisning av "The Fall Guy".

Målet med kundedagen var å vise Rogaland regionen kinoen, og hvordan man kan bruke kino som en arena, både for event og konferanse, men også som en del av mediemiksen. Det viste seg å være en god ide å invitere kundene inn på kinoen, da dette var med på å vekke stor oppmerksomhet. Tilbakemeldingene fra kundene som deltok på eventet har utelukkende vært positive, og de synes det har vært stas å bli invitert. 

Når gjestene kom inn i salen ble de møtt med goodiebags sponset av lokale næringsdrivende. Heriblant gavekort fra ProffSport AS, kjølebag fra Datatrykk AS, Energidrikke fra Tørst energidrikke, kulepenn og drops fra Victoria Hotel, samt godteri fra kinokiosken.

IMG_1959
1 I salen ble gjestene ble møtt goodiebags, sponset av lokale næringsdrivende. Heriblant ProffSport AS, Datatrykk AS, Tørst energidrikke, Victoria Hotel og ODEON Stavanger.
IMG_1968 (1)
2 Sales Manager for team Stavanger - Elise Marie Endresen, ønsker gjestene velkommen til kundedag.
IMG_1961-1
3 Popcorn og brus til gjestene på vei inn i salen.

Tilbakemeldingene knyttet til filmen var også utelukkende positive - det er en ekte actionkomedie som leverer til forventningene. Med Ryan Gosling og Emily Blunt i hovedrollene leverer filmen akkurat det man håper på; en god mengde action og en god dose humor. Er du fan av sjangeren er dette absolutt en film det er verdt å se!

CAPA ønsker alle kunder som tok turen innom velkommen tilbake ved en senere anledning!

 

Ønsker du å holde deg oppdatert på alt det spennende CAPA holder på med, og være en av de første som blir invitert til slike arrangementer? Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Subscribe to keep updated