4 kjappe om Karoline Foss og Megan Muravez

Karoline Foss og Megan Muraves skal representere Norge i kategorien Marketer i Young Lions. Laget slo ut flere andre norske lag i den norske finalen i våres. Men, hvem er Karoline og Megan, og ikke minst - hvem er Teo?

11. juni 2024

Hvem er dere?

Vi jobber begge i Orkla Confectionery & Snacks Norge, hvor Megan er Activation Manager og ansvarlig for aktivisering på tvers av alle merkevarene våre (bl.a. Stratos, Smash!, KiMs, Cheez Doodles), og Karoline er Brand Manager for Sætre kjeks. Begge er 25 år, og startet i OCSN ca. samtidig i slutten av 2021. På fritiden er vi begge nokså sosiale av oss, og liker å tilbringe mye tid med både to-beinte og fire-beinte vesener. 
Fun fact: Karoline sin hund Teo sniker seg inn i omtrent 30% av alle samtaler (særlig ved første møte!)

 

Har dere deltatt i Young Lions før?

Dette var Karolines første gang, men Megan har deltatt én gang tidligere i 2022.

 

Hva er deres forventninger og forberedelser?

Vi gleder oss veldig. Forberedelsene har gått mye til å se på tidligere caser og inspirasjons-sessions arrangert av Cannes Lions. Vi gleder oss masse til å jobbe med case igjen og bli kjent med mange flinke folk!

 

Hva er deres hemmelige våpen?

Det er hemmelig! Neida, det viktigste for oss er å ha det gøy, og komme opp med en idé som gir oss masse energi!

 

Vi ønsker laget fra Orkla Confectionery & Snacks Norge masse lykke til!

I kategorien Marketer har Norge siden 2014 et gull med laget Marie Mauseth og Henrik Norem fra Orkla i 2021, og et sølv med laget Konrad Skogen og Katrine Engja Stake fra Orkla i 2023.


Er du interessert i å delta i Young Lions neste år? Meld deg inn i vårt interesseskjema, så vil vi holde deg oppdatert når påmelding, kick off og generell info starter i 2025.

Subscribe to keep updated