4 kjappe om Anna Gamme og Andrea Hopen

Anna Gamme og Andre Hopen skal representere Norge i kategorien Media i Young Lions i Cannes. Men hvem er Anna og Andrea? Her får du fire kjappe spørsmål om de spreke damene fra Publicis Starcom.

11. juni 2024

Hvem er dere?

Andrea Hopen, 26 år gammel, jobber i Publicis Starcom som Client Service Manager. Hopen er sjølverklært fotballproff på fritida. Anna Gamme, 26 år gammel, jobber i Publicis Starcom som Client Service Executive. Gammen er saunaentusiast og markatraver på fritida. To spreke medierådgivere med andre ord.

 

Har dere deltatt i Young Lions før?

Første gang vi deltar i år. Å delta i Young Lions har fått oss til å tørre å tenke annerledes på hva en medieflate faktisk kan være. I tillegg har vi også skjønt at en kreativ idé ikke trenger å være gjennomførbar. Hvis man kun tenker over hva som er mulig å få til per nå, baserer man seg bare på hva som er gjort tidligere, og det kommer det sjeldent noe nytt og spennende ut av.

 

Hva er deres forventninger og forberedelser?

Forventningene er høye. Vi gleder oss til å bli kjent med flinke folk og se prisvinnende eksempler fra det globale reklamemarkedet. For å forberede oss prøver vi å få med oss alle intro-sessions som Cannes Lions arrangerer digitalt, og har lest oss opp på tidligere vinnercaser.

 

Hva er deres hemmelige våpen?

Erfaring fra mange typer kunder og stor kapasitet, på jobb og på etterfesten.

 

Vi ønsker laget fra Publises Starcom masse lykke til!

I kategorien Media har Norge siden 2014 en bronse med laget Henrik Birkeland og Eva Reppen fra IUM i 2014, og to sølv med laget Cecilie Berger og Therese Grieves fra Carat i 2016 og Sofia Allstrin og Silje Fylling fra Dentsu i 2022.


Er du interessert i å delta i Young Lions neste år? Meld deg inn i vårt interesseskjema, så vil vi holde deg oppdatert når påmelding, kick off og generell info starter i 2025.

Subscribe to keep updated