3 grunner til hvorfor du skal ta turen til åpen dag på Bergen Kino LUX

Bergen Kino og CAPA inviterer til åpen dag og faglig påfyll torsdag 7. september. Nedenfor gir vi deg 3 grunner til å komme på arrangementet.  

30. august 2023

Nyoppussede lokaler 

Bergen Kino LUX har akkurat blitt oppusset og fremstår i ny moderne prakt. Kinoen som ligger i Magnus Barfots gate ble bygget i 2004 og har nå vært med på en digital reise for å sørge for fremtidens kinoopplevelse. I tillegg vil kravene kinobesøkende har til lyd og lys bli imøtekommet. De 5 salene på Bergen Kino LUX har blitt pusset opp og har fått daybeds på første rad. Er du interessert i å lese mer om prosessen, har vi laget en artikkel om den her. 

I løpet av dagen vil man få mulighet til å se hvordan kino kan brukes som en arena for event og konferanse, og andre sosiale happenings; slik som afterwork, filmklubb, presselanseringer osv.

Les mer om vårt event

Faglig påfyll

Jobber du innenfor HR, har personalledelse eller vil vokse organisasjonen? Da vil det faglige innholdet og foredragsholderen som kommer til Bergen Kino Lux være høyst relevant for deg. 

I en travel hverdag og med et raskt endrende arbeidsliv kreves det desto mer av arbeidsgivere og arbeidstakere. Bedrifter skal jobbe mer effektivt og kostnadsbesparende, samtidig som man ønsker å finne topp talenter og motivere de ansatte. Andreas Norgår Thon vil snakke mer om de viktigste utviklingstrekkene i HR feltet som handler i større grad om hvordan omgivelsene påvirker organisasjonen, ledere og medarbeidere. Vi diskuterer hvordan HR og ledere i samspill kan sikre utvikling av virksomhetens evne til å møte utfordringer i omgivelsene, samt medarbeideres opplevelse av å ha et godt sted og jobb. Andreas er førstelektor ved Institutt for ledelse og organisasjon ved Høyskole Kristiania. 

Jøri Gytre Horverak skal snakke om noe som alltid er viktig og som kan være utfordrende, nemlig hvordan man kan få medarbeiderne engasjert. Og da snakker vi ikke om engasjement for sosiale aktiviteter eller planlegging av julebord. Har din bedrift kjent på at man må stramme inn eller endre kompetanse for å imøtekomme markedet, men at engasjementet ikke gløder internt? Tittel på foredraget er “It takes two to tango!” - ...men hva må medarbeiderne ha for å engasjere seg slik lederen ønsker og organisasjonen trenger?

Jøri er psykolog med doktorgrad innen organisasjonspsykologi og medier i Sens Psykologi og Konsulenttjenester. I Sense er Jøri fagansvarlig psykolog, og jobber til daglig med leder- og organisasjonsutvikling, lederveiledning, konflikthåndtering, varslingssaker og kriser, samt som klinisk psykolog.

Nettverking 

Det å kunne treffe andre i tilsvarende roller og snakke om utfordringer eller gjensidige gleder er en viktig del av et arrangement. Kanskje du treffer en tidligere kollega, studiekamerat eller naboen. Hva enn det er håper vi på livlige samtaler og nye bekjentskaper. Derfor legger vi opp til mingling og starter dagen med felles lunsjservering. Deretter flytter vi oss inn i salen for presentasjoner fra Andreas Norgår Thon og Jøri Gytre Horverak. 

Meld deg på nå

Meld deg på i dag

Dersom du er interessert i eller jobber med markedsføring, vil Salgs - og Reklame Foreningen (SRF) holde en fagfrokost tidligere på dagen den 7.september, samme sted. Mer informasjon og påmelding til fagfrokosten finner du her.

Subscribe to keep updated